Spartel Peders virksomhedsprofil

Spartel Peder i Vedsted i Haderslev Kommune drives og ejes af Peder Bachmann. Virksomheden startede i 2009, men det var først i 2012, at Peder Bachmann begyndte at drive firmaet på fuld tid. Dette skete i forbindelse med, at vi fik et projekt i ATP Huset i Haderslev. Aktuelt har vi arbejdet på Skejby Sygehus i fem måneder tid.

Vi holder til i Vojens men udfører spartling i hele landet

​Vi arbejder for private boligejere, for virksomheder og for andre håndværkere, når vi udfører fag- eller underentrepriser. Vi holder til i Vojens, men vi kommer i hele landet for at betjene kunder. Vi går naturligvis ind for kvalitet, og generelt skal vores arbejde være i orden.

Vi arbejder typisk hurtigt, fordi vi ikke kun arbejder fra kl. 7 til kl. 15, men vi er alligevel billige. Vi lægger i det hele taget vægt på at have nogle fornuftige priser på spartelarbejde. Dertil kommer, at vi altid er gode til både at rådgive og vejlede, inden vi går i gang med vores opgaver.

 

Vi hjælper med billig maling når du bruger os til spartling​

Når vi skal spartle for private kunder, kan kunden naturligvis selv vælge at male, og her kan vi hjælpe med billig maling, ligesom vi også kan vejlede omkring det rigtige valg af maling.

Når vi skal afgive et tilbud, vil vi gerne besøge kunde først. For det første, fordi der ikke er to opgaver, som er ens. For det andet, fordi vi samtidig kan give en ordentlig rådgivning.

Kontakt Spartel Peder v/Peder Bachmann i Vojens på telefon 41 12 26 00 eller på e-mail pb@spartelpeder.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på spartling.

TOP